ENCIKLOPEDIJA UČINKOVITIH SASTANAKA JE DOSTUPNA SVAKOM PROSJEČNOM POJEDINCU

Enciklopedija znači cjelovito znanje iz problematike sastanaka. 
To je glavni cilj izdavanja knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" uz sljedeća nadopunjena izdanja.
- Je li velik obim sadržaja (znanja) problematičan za praktičnu primjenu i je li knjiga pisana samo za mali broj "izdvojenih" koji to mogu savladati?
- Za koga je ustvari pisana knjiga?
- Tko može primijeniti sadržaje knjige u stvarnosti?

PREUZMITE BESPLATNU KNJIGU „MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“

Prvo izdanje knjige je napisano i spremo za BESPLATNO preuzimanje s Interneta.
Sastanci su najzapuštenije područje djelovanja, a isključivo se na sastancima donose odluke koje definiraju što i kako djelovati.
To je paradoks koji je nažalost realnost i do sada se ništa značajno nije događalo kako bi se takvo katastrofično stanje sastanaka promijenilo.
Kada se samo malo „zagrebe“ u analitiku sastanaka odmah se otvaraju ogromne mogućnosti za promjenu ponašanja na sastancima kroz njihova unapređenja.
A unapređenjem sastanaka kontinuirano se povećava učinkovitost i produktivnost djelovanja  kako pojedinaca tako i bilo kojeg oblika zajedništva.
Nemojte oklijevati – pokrenite proces unapređenja sastanaka pomoću BESPLATNE knjige „MUI SASTANCI – KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“ i stvorit ćete uvjete za kontinuiran rast uz minimalni utrošak resursa (samo vrijeme koje inače trošite na rutine i nepotrebne aktivnosti).

MUI SASTANCI SU DISRUPTIVNA TEHNOLOGIJA UPRAVLJANJA SASTANCIMA   

MUI sastanci su disruptivni model upravljanja sastancima koji omogućava značajno kontinuirano i sustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti u bilo kojem obliku zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).
MUI sastanci su nova paradigma kako kontinuirano i sustavno činiti sastanke učinkovitijima, kraćima i rjeđima na optimalan način i koji je dostupan svakom prosječnom pojedincu.

MENADŽER ZA SASTANKE JE INOVATIVAN ELEMENT ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA

Može li jedna nova uloga pojedinca značajno pokrenuti razvoj poduzetništva?
Može i to značajno.
- Koja je to uloga?
- Kako je to moguće?
Svaki oblik poduzetništva koji uvede ulogu "MENADŽER ZA SASTANKE" za razvoj poslovanja, na vrlo sofisticiran (mudar) način će pokrenuti kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti pomoću učinkovitih sastanaka.

NEKA VAM UBUDUĆE UČINKOVITI SASTANCI BUDU PRIORITET U DJELOVANJU

Istraživao sam koliko su sastanci pojedincima prioritet u djelovanju i došao da katastrofičnog rezultata:
1. Ni jednom pojedincu sastanci nisu prioritet u djelovanju na kojem temelje (pokreću) razvoj,
2. Ima zanemarivo malo pojedinaca kojima sastanci značajno služe u razvoju posla i života i upravljanja zajedništvima u kojima djeluju (grupe, organizacije i zajednice),
3. Osim rijetkih, većina pojedinaca gleda na sastanke kao na nešto formalno, samo da prođu, nije bitno ako ih nema, izbjegava ih se, ima važnijih poslova od sastanaka, čisti su gubitak vremena, opet sastanak, samo da se pojavim, malo ćemo se družiti, …

POSLIJE ANALIZE STANJA SASTANAKA SLIJEDE PROMJENE

Kada analiziramo sastanke, sve je jasno kakvo je stanje i što treba činiti dalje.
Stanje upravljanja sa sastancima je nezadovoljavajuće.
Sastanci su daleko više problem, nego što su rješenja.
Sastanci su aktivnost koja se odrađuje pro forme (samo da prođe, mora se odraditi, kako bude da bude, popravit ćemo to novim sastankom, ...).
Naravno, posljedica takvog pristupa su neučinkoviti sastanci jer na sastancima dominira improvizacija.

PRI ZAVRŠETKU JE MOJ VELIKI PROJEKT: ENCIKLOPEDIJA UČINKOVITIH SASTANAKA

Odlučio sam napisati sveobuhvatan sadržaj o učinkovitim sastancima i to BESPLATNO podijelit s vama - za vaše korištenje bez ikakvih uvjeta.
Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" ćete moći besplatno preuzeti s Interneta i odmah početi učinkovitije djelovati kako bi isključili svaku improvizaciju u problematici sastanaka.
Sadržaj knjige će sigurno biti najveći izvor znanja, vještina i ponašanja iz problematike sastanaka dostupan korisnicima.

MOTIVATORI

7.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

POSLJEDNJE VIJESTI

Copyright (c) Portal alfa 2019. All rights reserved.