MENADŽER ZA SASTANKE JE INOVATIVAN ELEMENT ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA

Može li jedna nova uloga pojedinca značajno pokrenuti razvoj poduzetništva?
Može i to značajno.
- Koja je to uloga?
- Kako je to moguće?
Svaki oblik poduzetništva koji uvede ulogu "MENADŽER ZA SASTANKE" za razvoj poslovanja, na vrlo sofisticiran (mudar) način će pokrenuti kontinuirano povećanje učinkovitosti i produktivnosti pomoću učinkovitih sastanaka.

Ovdje je nužno naglasiti kako je uvjet da se djelovanje Menadžera za sastanke temelji na primjeni MUI sastanaka, jedinog cjelovitog i univerzalnog modela upravljanja sastancima na tržištu edukacija.

Pročitajte članak "MENADŽER ZA SASTANKE" na 101. stranici knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" u cijelosti možete BESPLATNO preuzeti s Interneta na linku  (klik). 

"Priča" je od kraja jednostavna:

1. Menadžer za sastanke će kroz aktivnosti osposobljavanja, uvođenja, koordinaciju i kontrolu sudionika sastanaka utjecati da sastanci budu sve učinkovitiji (korak po korak kako se uvode elementi učinkovitih sastanaka).

2. Učinkoviti sastanci će stvarati uvjete za donošenje dobrih i potrebnih odluka i njihovu provedbu bez negativnih stanja.


3. Provedene dobre odluke bez negativnih stanja kao posljedica učinkovitih sastanaka su u funkciji postizanja poslovnih ciljeva i stvarat će nove vrijednosti.


Napomena:

Menadžer za sastanke je jedan od 22 inovativna elementa MUI sastanaka.

Zaključak
Zanemariva ulaganja u Menadžera za sastanke će generirati višestruko veće rezultate (princip nelinearnosti) kroz stvaranje novih vrijednosti na osnovu provedenih odluka bez negativnih stanja, a kao rezultat učinkovitih sastanaka.
Onaj poduzetnik koji bude prepoznao priliku koja se pruža/stvara djelovanjem Menadžera za sastanke steći će nedostižnu konkurentsku prednost, a to onda znači i izvrsne rezultate u svom poslovanju.
BESPLATNA knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" će u potpunosti osposobiti Menadžera za sastanka za njegove funkcije upravljanja učinkovitim sastancima.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

4.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It
Copyright (c) Portal alfa 2019. All rights reserved.