PROGRAM MUI START: UTVRĐIVANJE STANJA RADI DONOŠENJA ODLUKA O POTREBNIM PROMJENAMA

 Utvrdite stanje u poslovanju  na osnovu danog upitnika s ukupno 54 elemenata poslovanja i na osnovu utvrđenog stanja utvrdite potrebne promjene. Svaki "NE" odgovor iz upitnika vas onemogućava da postižete rezultate primjerene vašim potencijalima, potrebama i željama. Postoji konačno rješenje kako ukloniti "NE" odgovore koji onemogućavaju uspjeh u poduzetništvu.

Opširnije...

KLJUČ ZA USPJEH U PODUZETNIŠTVU: RAZLIKOVATI UPRAVLJAČKE KOMPETENCIJE OD TEHNOLOŠKIH KOMPETENCIJA

Nemojte miješati vaše tehnološke kompetencije* (struka, ono s čime se bavite, predmet poslovanja) s upravljačkim kompetencijama (planiranje, organiziranje, vođenje, upravljanje ljudskim resursima, kontrola i unapređenja). Uspješno korištenje tehnoloških kompetencija je moguće uz odgovarajuće upravljačke kompetencije.

Opširnije...

TRENUTAČNO NAJVEĆI PROBLEM U PODUZETNIŠTVU KOJI JE LAKO RJEŠIV

Rijetko tko u poduzetništvu "ima vremena" da se bavi upravljačkim problematikama (planiranje, organiziranje, vođenje, upravljanje ljudskim resursima, kontrola i unapređenja).
Naravno, ne baviti se upravljačkim problematikama je subjektivna odluka koja dovodi do brojnih problema i do rezultata koji su daleko manji od potencijala, potreba i želja.

Opširnije...

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

POSLJEDNJE VIJESTI

Copyright (c) Portal alfa 2016. All rights reserved.