TRENUTAČNO NAJVEĆI PROBLEM U PODUZETNIŠTVU KOJI JE LAKO RJEŠIV

Rijetko tko u poduzetništvu "ima vremena" da se bavi upravljačkim problematikama (planiranje, organiziranje, vođenje, upravljanje ljudskim resursima, kontrola i unapređenja).
Naravno, ne baviti se upravljačkim problematikama je subjektivna odluka koja dovodi do brojnih problema i do rezultata koji su daleko manji od potencijala, potreba i želja.

KLJUČ ZA USPJEH U PODUZETNIŠTVU: RAZLIKOVATI UPRAVLJAČKE KOMPETENCIJE OD TEHNOLOŠKIH KOMPETENCIJA

Nemojte miješati vaše tehnološke kompetencije* (struka, ono s čime se bavite, predmet poslovanja) s upravljačkim kompetencijama (planiranje, organiziranje, vođenje, upravljanje ljudskim resursima, kontrola i unapređenja). Uspješno korištenje tehnoloških kompetencija je moguće uz odgovarajuće upravljačke kompetencije.

UTVRĐIVANJE STANJA RADI DONOŠENJA ODLUKE O POTREBNIM PROMJENAMA

Evo u nastavku upitnik s 54 elemenata iz 18 ključnih područja djelovanja u poslovanju pomoću kojeg ćete utvrditi potrebu za promjenama u poslovanju. Svakako utvrdite stanje u poslovanju i djelujte na osnovu utvrđenog stanja. Elementi poslovanja čiji elementi ne mogu biti u negativnom kontekstu ako se želi uspješno poslovati. Upitnik doslovno vrijedan zlata.

POZIV NA PREDAVANJE

CJELOVITO I KONTINUIRANO UNAPREĐENJE POSLOVANJA: PROGRAM "MUI START" koje organizira Hrvatska gospodarska komora Komora Zagreb.
Besplatno i otvoreno za sve zainteresirane.
Predavač: Milan Grković, autor modela. 
Predavanje se organizira 21.11.2018. srijeda u 11,00 sati, u Velikoj dvorani Komore Zagreb (1. kat), Zagreb, Draškovićeva 45, Zagreb.

PROGRAM MUI START: UTVRĐIVANJE STANJA RADI DONOŠENJA ODLUKA O POTREBNIM PROMJENAMA

 Utvrdite stanje u poslovanju  na osnovu danog upitnika s ukupno 54 elemenata poslovanja i na osnovu utvrđenog stanja utvrdite potrebne promjene. Svaki "NE" odgovor iz upitnika vas onemogućava da postižete rezultate primjerene vašim potencijalima, potrebama i željama. Postoji konačno rješenje kako ukloniti "NE" odgovore koji onemogućavaju uspjeh u poduzetništvu.

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It

POSLJEDNJE VIJESTI

Copyright (c) Portal alfa 2016. All rights reserved.