MOŽE LI NETKO ZA NEŠTO IZREĆI KAKO JE TO KONAČNO RJEŠENJE?

Može li autor Programa „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ tvrditi kako je Program konačno rješenje za rješavanje bilo kojeg problema?
Može, ako je zadovoljeno svih sedamnaest (17) uvjeta:

1. Nema od nikoga ni jedne korekcije i jednog elementa Programa (nitko ne predlaže da se nešto doda jer nešto nedostaje, nitko ne predlaže da se nešto ukloni jer je višak, nitko ne predlaže da se nešto preformulira).
2. Program je cjelovit – ni jedan element neće biti nedostajući tijekom rješavanje bilo kojeg problema.
3. Program je univerzalan -  baš svi problemi se rješavaju na isti način bez obzira na problematiku, korisnike (pojedinci i zajedništva), trenutačno stanje i ciljeve.
4. Ne treba nikakvih preduvjeta za početak stjecanja cjelovitih kompetencija za rješavanje problema primjenom Programa „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“.
5. Na tržištu edukacije ne može se pomoću benchmarkinga (usporedba) pronaći cjelovit u univerzalan model za rješavanje problema.
6. Ako su točno definirane situacije kada je što problem (Program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ definira „samo“ pet (5) situacija kada imamo problem.
7. Ako je točno definiran postupak kojim se u potpunosti isključuje svaka improvizacija u procesu rješavanja problema. Program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJA PROBLEMA“ je u do kraja definiran i samo treba raditi po njemu.
8. Program mora biti dostupan svakom prosječnom pojedincu što je i osnovni element Programa.
9. Dostupna je pomoć/interaktivnost s autorom Programa.
10. Dokazati na lak, jednostavan i brz način kako je rješiv svaki problem.
11. Rješenja problema moraju biti uz optimalnu (najmanju) potrošnju resursa.
12. Kontrola provedbe rješavanja problema kod pojedinaca i u zajedništvu mora biti jednostavno i brzo kontrolabilno i to bez ometanja.
13. Rješavanje problema ne smije remetiti postojeće tehnološke procese već ih treba ubrzavati i racionalizirati uporabu resursa.
14. Svako rješenje problema primjenom Programa mora prevenirati (spriječiti) svaku sljedeću pojavu istog problema.
15. Program rješavanja problema mora biti lako prenosiv na druge osobe u svom okruženju.
16. Mjerljivost rezultata primjene Programa za rješavanje problema mora biti odmah po rješavanju prvog problema.
17. Program rješavanja problema se mora temeljiti na rješavanju trenutačno najvećeg problema (KČU - kritičan čimbenik uspjeha).

Više informacija o Programu i prijavu za besplatnu probnu radionicu pogledajte na linku (klik).

Program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ u potpunosti zadovoljava svih sedamnaest (17) navedenih uvjeta.
Iz tih razloga može se slobodno izreći kako je Program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ konačno rješenje za rješavanje problema.
Program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ je osnovni pokretač za postizanje željenih ciljeva kako kod pojedinaca tako i kod bilo kojeg oblika zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).

Jedno je sigurno – nemate ni jedan objektivan razlog ne prihvatiti program „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ ako želite biti uspješni.

Imate li subjektivnih razloga za neprihvaćanje Programa „UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA“ uz postizanje rezultata koji su manji od vaših potencijala, potreba i želja je vaša odluka.
Postoji li dilema?

PREKINUTI STVARANJE ŠTETE
Ako ste u ulozi vlasnika i/ili direktora znate li KOLIKO GUBITE ako vaši menadžeri NE ZNAJU riješiti bilo koji poslovni problem iz područja njihove nadležnosti i ovlaštenja?
Hoćete li i dalje dopustiti da se stvara šteta jer vaši podređeni ne znaju rješavati probleme na optimalan način (uz najmanji utrošak resursa).

Više informacija o Programu i prijavu za besplatnu probnu radionicu pogledajte na linku (klik).

Zaključak
Tijekom BESPLATNE probne virtualne radionice (na daljinu pomoću računala uz prisutnost trenera 1 - 1) uvjerit ćete se kako je Program "UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA" konačno rješenje za rješavanje bilo kojeg problema na optimalan način.
Rezultati primjene Programa "UNIVERZALNO RJEŠAVANJE PROBLEMA" su odmah mjerljivi i temeljeni su na kontinuiranom rješavanju trenutačno najvećeg problema.
Primjenom Programa dobit ćete mjerljivo značajno povećanje učinkovitosti i produktivnosti u tvrtki što je logično jer vaši zaposlenici uklanjaju u nizu trenutačno najveći problem i time smanjuju štetu koja nastaje nerješavanjem problema.

Obratite se bez ikakvih obaveza za dodatne informacije:

Milan Grković
Tel: 385 99 280 4210
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Skype: milan.grkovic
LinkedIn: www.linkedin.com/in/milangrkovic
Patreon: www.patreon.com/milan.grkovic

Twitter: www.twitter.com/milangrkovic
Facebook: www.facebook.com/mgrkovic
Internet: www.portalalfa.com
PORTAL ALFA - Portal znanja
Model univerzalne izvrsnosti - MUI © 2007

#rješavanjeproblema #problemi #poduzetništvo #karijera #učinkovitost #produktivnost #mui #milangrković

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

BESPLATNA KNJIGA

MOTIVATORI

5.jpeg

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookTwitterLinkedInPinterest
Pin It
Copyright © Milan Grković 2022. All rights reserved.