Početna
Model univerzalne izvrsnosti
Učinkoviti sastanci
Upravljanje vremenom
Uspješna karijera
Sindrom vlasnika
Umne mape
Meke vještine
Menadžment
Izvrsnost
Eučilište
Crtice
Blog
Napredno pretraživanje
Partneri
Kontakt

Vezani članci
“Prepreke me ne mogu zaustaviti. Svaka se prepreka uklanja pred odlučnošću.”
-Leonardo da Vinci
Početna arrow Crtice arrow Crtice arrow PREDSTAVLJANJE PROJEKTA IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE
PREDSTAVLJANJE PROJEKTA IZGRADNJE FOTONAPONSKE ELEKTRANE Ispis E-mail
Autor: Valpovština.info   
Petak, 23 Prosinac 2011
BELIŠĆE Udruga za kreativni razvoj Portal Alfa putem svog Centra za neprofitno poduzetništvo i Grad Belišće, u utorak 27. prosinca u 8 sati u Velikoj gradskoj vijećnici organiziraju predstavljanje projekta Fotonaponska elektrana Orahovica 1.

Naime, Centar za neprofitno poduzetništvo iz Belišća izradio je projektni prijedlog u kojem predlaže da se na području Grada Belišća izgradi fotonaponska elektrana, poput one u Orahovici. Stoga će Alan Grgić, predsjednik Povjerenstva za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije na području grada Orahovice, zainteresiranima predstaviti projekt, od ideje do realizacije. Grad Orahovica nedavno je potpisao ugovor s partnerima, koji će u narednom razdoblju u posao s proizvodnjom električne energije putem fotonaponskih elektrana uložiti 70 milijuna kuna.Mogu li pozitivna iskustva susjeda utjecati na opredjeljenje da se sličan projekt ostvari i u Belišću?

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju u predstavljanju projekta, iz „iz prve ruke“ saznaju sve zanimljive detalje provedbe projekta.

Centar za neprofitno poduzetništvo iz Belišća nedavno je pokrenuo inicijativu da se u Gradskom vijeću Grada Belišća osnuje povjerenstvo za poticanje korištenja obnovljivih izvora energije na području grada Belišća te da se, kao početak aktivnosti razmotri mogućnost i opravdanost ulaganja u obnovljive izvore energije na našem području.

Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća u ovoj godini o tim je namjerama podnesena informacija, a na narednoj će se sjednici nastaviti aktivnosti na provođenju predložene ideje.

I ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju na predstavljanju projekta i uključe se u raspravu.


Valpovština.info
« Prethodna   Slijedeća »Narudžbenica (klik)

random6.gif

Advertisement