PRI ZAVRŠETKU JE MOJ VELIKI PROJEKT: ENCIKLOPEDIJA UČINKOVITIH SASTANAKA

Odlučio sam napisati sveobuhvatan sadržaj o učinkovitim sastancima i to BESPLATNO podijelit s vama - za vaše korištenje bez ikakvih uvjeta.
Knjigu "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" ćete moći besplatno preuzeti s Interneta i odmah početi učinkovitije djelovati kako bi isključili svaku improvizaciju u problematici sastanaka.
Sadržaj knjige će sigurno biti najveći izvor znanja, vještina i ponašanja iz problematike sastanaka dostupan korisnicima.

Raduje me kako ćete i vi imati učešća u mojem projektu i biti zadovoljan korisnik knjige uz mjerljive rezultate.
U tijeku je završetak pisanja moje nove knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE"

1. Knjiga daje cjelovit sadržaj kako razvijati svoju osobnu i profesionalnu karijeru pomoću učinkovitih sastanaka na MUI način (primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI).

2. Knjiga daje cjelovit sadržaj kako učinkovito upravljati bilo kojim oblikom zajedništva (grupe, organizacije i zajednice) pomoću učinkovitih sastanaka na MUI način (primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI).
To će biti enciklopedija učinkovitih sastanaka - cjelovita slika kao djelovati s ciljem osposobljavanja pojedinaca kako učinkovito sudjelovati/voditi sastanke.

Knjiga će biti besplatna i moći će se preuzeti na Internetu najkasnije od 25.06.2019. godine (utorak).

Vjerujem kako će knjiga i ranije biti dostupna korisnicima.

Knjiga će imati nekoliko nadopunjenih izdanja sa sadržajima koji će biti komplementarni prethodnima s mogućnošću da korisnici predlažu nove teme.

Po sadržaju, pristupu i praktičnosti, knjiga će biti jedinstvena na hrvatskom govornom području, ali i daleko šire.
Siguran sam kako će knjiga dati snažan doprinos razvoju svakog pojedinca i bilo kojeg oblika zajedništva (grupe, organizacije i zajednice).

Zašto enciklopedija o učinkovitim sastancima?
1. Sastanci su glavni uzrok zašto nikada nemamo dovoljno vremena i zašto su nam postignuća daleko manja od naših potencijala, potreba i želja.
Svi se slažu kako je većina sastanaka neučinkovita i koji generiraju brojne nepotrebne probleme uz veliku potrošnju resursa.
Knjiga nudi konačno rješenje.
2. Sastanci su snažan pokretač razvoja ako ih kontinuirano i sustavno činimo učinkovitijima, kraćima i rjeđima.
A to je upravo i osnovni zadatak knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".
Ako ste nezadovoljni sa sadašnjim sastancima i trebate kompetencije kako da sastanke činite učinkovitijima, kraćima i rjeđima - knjiga "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE" je upravo pisana za vas.
Knjiga je u potpunosti besplatna uz mogućnost besplatnih interakcija s autorom knjige: Postaviti pitanja, dati prijedloge i iskazati primjedbe.

Zašto će knjiga biti besplatna s tako sveobuhvatnim sadržajem u koji je uloženo 30 godina intenzivnog i analitičkog rada?
Osobna mi je želja i životna misija pomoći drugima i pokrenuti ih na ubrzani razvoj koristeći moj model upravljanja učinkovitim sastancima.
Siguran sam kako ćemo zajednički uživati u vašim rezultatima na temeljima knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Evo samo nekoliko polaznih elemenata za kreiranje sadržaja knjige:
- Svaki MUI element sastanka koji je dan u knjizi ima ulogu u potpunosti isključiti svaku improvizaciju u procesu pripreme, tijeka i aktivnostima poslije sastanka.
- Primjena svakog MUI elementa učinkovitog sastanka je čisto mehanička - sve je definirano što treba činiti.
Svako odstupanje od ove "mehanike" je nepotrebno jer dovodi do improvizacije koja će dati rezultate koji su manji od potencijal, potreba i želja.
Lako ćete utvrditi kako su MUI rješenja upravljanja učinkovitim sastancima najbolje rješenje koje ćete rado prihvatiti.
- Ne treba imati nikakvih preduvjeta za trenutačnu primjenu MUI načina upravljanja sastancima.
- Rezultati primjene bilo kojeg MUI elementa učinkovitih sastanka su trenutačni i lako mjerljivi.
Knjiga je praktično remek-djelo kako sudjelovati/voditi učinkovite sastanke i raduje me prilika da ćete se i vi osobno moći u to uvjeriti.

U slijedećim člancima na društvenim mrežama bit će dodatnih informacija o knjizi „MUI SASTANCI – KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE“.


Svako dobro i želim vam bezbroj učinkovitih sastanaka primjenom knjige "MUI SASTANCI - KONAČNO RJEŠENJE ZA UČINKOVITE SASTANKE".

Milan Grković

Za dodatne informacije obratite se bez ikakvih obaveza:

Tel: 385 99 280 4210
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Skype: milan.grkovic
LinkedIn: www.linkedin.com/in/milangrkovic
Patreon: www.patreon.com/milan.grkovic
Twitter: www.twitter.com/milangrkovic
Facebook: www.facebook.com/mgrkovic
Internet: www.portalalfa.com
PORTAL ALFA - Portal znanja
Model univerzalne izvrsnosti - MUI © 2007