POZIV NA PREDAVANJE

CJELOVITO I KONTINUIRANO UNAPREĐENJE POSLOVANJA: PROGRAM "MUI START" koje organizira Hrvatska gospodarska komora Komora Zagreb.
Besplatno i otvoreno za sve zainteresirane.
Predavač: Milan Grković, autor modela. 
Predavanje se organizira 21.11.2018. srijeda u 11,00 sati, u Velikoj dvorani Komore Zagreb (1. kat), Zagreb, Draškovićeva 45, Zagreb.

Program "MUI START" je cjelovit program kako kontinuirano i sustavno unapređivati poslovanje uz potpuno isključivanje svake improvizacije u djelovanju.
Svrha Programa "MUI START" je kontinuirano i sustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti s ciljem povećanja zarade (dobiti).
Svi sadržaji su do kraja praktični, dostupni svakom prosječnom pojedincu i ne treba imati nikakvih preduvjeta za početak primjene elemenata Programa "MUI START".

Predavanje će se održati u okviru sjednice Gospodarskog vijeća Komora Zagreb u proširenom sastavu.

Evo nekoliko elemenata o Programu MUI START:

1.
Program MUI START vam neizostavno treba:
1. Ako vama ili vašim podređenima nedostaju znanja i vještine upravljanja prioritetima. Ako želite koristiti planiranje na jednostavan i lak način kako bi oslobodili vrijeme za vas osobno i/ili za važne poslovne aktivnosti.
2. Ako nemate vi ili vaši podređeni definiran način za rješavanje problema bez obzira o kojoj problematici se radi i bez obzira o složenosti problema.
3. Ako nemate/ne znate vi ili vaši podređeni kako rješavati upravljačke problematike: Napraviti cjelovito bilo koji plan, davati/preuzimati zadatke, donositi pravovremene i cjelovite odluke, znati kako stjecati nedostajuće kompetencije, kontrolirati bilo koji sustav/proces/aktivnost i kontinuirano i sustavno unapređivati poslovanje i život.
4. Ako nemate/ne znate vi ili vaši podređeni kako izgraditi sustav procedura koji će vam omogućiti učinkovitije i produktivnije djelovanje osobno i poslovno, kao i u svim oblicima zajedništva u kojima djelujete.
5. Ako događaji upravljaju vama, a ne vi događajima i zato nemate dovoljno vremena i nalazite se u stanju prezasićenosti poslom (burnout).
Nije li to dovoljno da poslušate prezentaciju Programa MUI START?

2
Osnovni zadatak Programa MUI START je u potpunosti isključiti IMPROVIZACIJU iz djelovanja.

Improvizacija je bez konkurencije najveći uzrok neodgovarajućeg uspjeha u odnosu na potencijal, potrebe i želje. Postoje "samo" dva (2) načina djelovanja: Improvizacija i model djelovanja. Jedno isključuje drugo. 

Pročitajte moj članak "RJEŠAVANJE NAJVEĆE DILEME: IMPROVIZACIJA ILI MODEL" (klik) koji je objavljen u tiskanom izdanju poslovnog časopisa Poslovni savjetnik, a koji nedvosmisleno ukazuje na svu pogubnost improvizacije u poslu i životu.

Od rješavanja dileme izbora načina djelovanja ovise najmanje dvije stvari:
1. Kako ćemo djelovati,
2. Kamo ćemo stići.

Zaključak Tko shvati, odnosno prihvati kako postoje samo dva (2) načina djelovanja, nema nikakvog ograničenja u razvoju (postignućima).

Program MUI START je jedini poslovni model na tržištu edukacija koji ima prioritetan cilj isključiti svaku improvizaciju iz djelovanja.

3
Program MUI START rješava ključne elemente koji dovode do neodgovarajućih uspjeha u poduzetništvu. Evo ih nekoliko:
1. Isključuje svaku improvizaciju u djelovanju,
2. Osposobljava korisnike za ključne elemente upravljanja,
3. Omogućava učinkovito upravljanje prioritetima,
4. Ima do kraja pojednostavljen i sofisticiran način izrade i upravljanja procedurama,
5. Osposobljava korisnike za učinkovito rješavanje problema bez obzira na vrstu problema, korisnike i željene ciljeve u procesu rješavanja ciljeva.
6. Upravljanje događajima koristeći prilike i uklanjanje prijetnjama.
7. Cjelovit pristup kako ubrzano novozaposlene uvoditi u posao.
Vjerujem kako samo ovih nekoliko elemenata i pojedinačno mogu dobiti pažnju i potaknuti vas na odluku o dolasku na predavanje u Hrvatsku gospodarsku komoru – Komora Zagreb.
Ako imate bilo koje pitanje, prijedlog u vezi tematika predavanja, slobodno se obratite kroz komentare i/ili inbox.

4
Dođite na besplatno predavanje i uvjerite se kako je Program "MUI START" konačno rješenje i za uspješnu prodaju.

5
IMATE LI INTERESA/POTREBA ZA UNAPREĐENJEM POSLOVANJA?
Ako imate potrebu za kontinuiranim povećanjem učinkovitosti i produktivnosti s ciljem povećanja zarade (dobiti), Program "MUI START" je vaše konačno rješenje.
Jednostavno se uvjerite tijekom BESPLATNOG predavanja kako imate mogućnost steći poslovni model koji će vam osigurati razvoj u vašim daljnjim poduzetničkim aktivnostima.

6
UTVRDITE POSTOJI LI KONAČNO RJEŠENJE ZA USPJEŠNO PODUZETNIŠTVO
Program MUI START je konačno rješenje za kontinuirano i ustavno povećanje učinkovitosti i produktivnosti s ciljem povećanja zarade (dobiti).
Program MUI START u potpunosti isključuje svaku improvizaciju u djelovanju.
Program MUI START je cjelovit model djelovanja u poduzetništvu bez obzira na područje djelovanja, oblik organiziranosti i trenutačno stanje.